Matrícula i preus

Matrícula si sóc alumne d'UP!


Si ja ets alumne de la nostra escola i vols continuar el següent curs amb nosaltres formalitza la teva inscripció omplint l’imprès de matrícula a la recepció de dilluns a divendres en l’horari d’atenció al públic.

Recorda inscriure’t en els dies correctes i si has de fer qualsevol canvi comunica-ho el més aviat possible per no quedar-te sense la teva plaça. Per tal de formalitzar la matrícula hauràs d’abonar 20€ si t’inscrius abans del 9 de Juliol o 40€ si ho fas a partir d'aquesta data o al setembre (la plaça es donarà per lliure i es pot perdre)

Matrícula si encara no sóc alumne d'UP!


Abans de formalitzar la matrícula aquells alumnes majors d’11 anys que hagin estudiat l’idioma amb anterioritat han de fer una prova de nivell *. La prova de nivell consta de dues parts: un qüestionari i una petita composició i en alguns casos també fem una prova oral.

Tens dues opcions:
1. Fas la prova per Internet, ens l’envies i nosaltres et donem el resultat via e –mail el més aviat possible.
2. Vens a la nostra escola en horari d’atenció al públic, fas la prova de nivell i et donem el resultat al moment. Pots trucar si vols i demanar dia i hora si és més còmode per a tu.

Un cop ja sabem quin és el teu nivell d’anglès et podem assessorar sobre quin és el millor curs per a tu i els horaris als quals pots accedir, segons la teva edat i nivell.

Un cop ja saps els horaris formalitza la teva inscripció omplint l’imprès de matrícula a la recepció de dilluns a divendres en l’horari d’atenció al públic i abonar 40€ de matrícula (promoció del 50% de dte durant el mes de Setembre).

* Aquesta prova es gratuïta i fer-la no compromet a fer un curs amb nosaltres. Clika aquí per fer-la.

Taula de preus


 Matrícula (inscripció)Quota mensual (1 al 5 de cada mes)Quota trimestral (3 pagaments i 1 pagament a part al setembre)Quota anual (1-5 de setembre)
Nens 40€ 77€ 225€ 740€
Joves 40€ 89€ 261€ 860€
Adults 40€ 83€ 243€ 800€
Cambridge 40€ 94€ 276€ 910€

 

Llibres apart *

NORMATIVA DEL CENTRE UP! language school


Prova de nivell: Abans de formalitzar la matrícula aquells alumnes que hagin estudiat l’idioma amb anterioritat han de fer una prova de nivell.

Grups classe: El centre es reserva el dret de no obrir un grup que no reuneixi un mínim de 4 alumnes. Aquells afectats es podran incorporar a una altra classe si el número d’alumnes ho permet. Si la quota ha estat pagada i no utilitzada es tornarà.

Canvi d’horari: Els alumnes podran sol·licitar un canvi d’horari, no obstant, la direcció es reserva el dret de denegar el canvi per falta de places, grups o nivell.

Baixes: Les baixes s’hauran de comunicar amb 15 dies d’antel·lació directament i personalment a la SECRETARIA del centre. No es retornarà el mes en curs. La matrícula no es retornarà en cap cas.

Descomptes: Només es faran descomptes familiars i per promocions puntuals. No acumulables.

Pagament: Es realitzarà del 1 al 5 de cada mes. Si es fa fora de plaç suposarà pagar 5€ més de comissió.

Pagament de rebuts: Si un alumne no està al corrent de pagament durant dos mesos i segueix assistint a classe no podrà seguir amb el curs, s'informarà l'alumne que faci efectiu els pagaments, si aquesta condició no es compleix, no podrà continuar.

Anul·lació de Classe: Per causes puntuals (malaltia, meteorologia adversa) el centre es reserva el dret d’anul·lar les classes.

Anul.lació classes particulars: Totes aquelles classes que siguin cancel.lades en menys de 24 hores seràn facturades i cobrades. És per això que aquelles persones que viatgin amb regularitat se'ls hi demana, si és possible, preveure totes les cancel.lacions possibles. Una classe cancel.lada significa que es truqui a l'escola i es cancel.li directament amb secretaria, no amb el professor.

Quota de manteniment: En cas de que l’alumne no pugui assistir a classe per motius personals durant uns mesos és podrá guardar la plaça amb una quota de manteniment de 50€ mensuals.

Absències: S’hauran de notificar a SECRETARIA. Es trucarà a l'alumne 1 vegada si ha faltat dos dies seguits, desprès és responsabilitat de l'alumne o dels pares trucar per comunicar les absències.

Vols fer la prova de nivell?