Academia Idiomes Terrassa

Avui en dia vivim en un món completament globalitzat, on les noves tecnologies ens han permès estar connectats amb totes i cadascuna de les persones d’arreu sense importar la distància que ens separa els uns dels altres. Però per aconseguir-ho, a més d’una eina que ens connecti, necessitem compartir un vehicle comú que ens permeti aquesta comunicació. Parlem de la llengua. Aprendre idiomes constitueix l'únic mètode per aconseguir aquesta fita, i existeixen, per a això, múltiples maneres i mètodes que ens ajuden a superar-ho.

Aprendre i descobrir una segona llengua, un nou idioma, des de ben petits ens permet, a més, desenvolupar una habilitat cognitiva que ens permetrà una millor absorció de qualsevol coneixement en la nostra posterior formació. Actualment és imprescindible aprendre, ja no només un, sinó diversos idiomes. L'impacte de les llengües estrangeres en les diferents esferes socials és incident. En la majoria de les àrees del coneixement i de desenvolupament humà s'utilitzen altres idiomes: negocis, estudis, plaer... És per això que, l'aprenentatge de diferents idiomes, encara que el què s’ha col•locat en una posició privilegiada és l’anglès, principalment; s'ha convertit en una necessitat fonamental. Hem passat de veure l'aprenentatge d’idiomes com una afició més, a catalogar-ho de necessitat i inversió a llarg termini.

Una oportunitat que no només ens ajuda a enriquir la nostra vida social i cultural, sinó que ens obre les portes de milers de possibilitats professionals i educatives a l'estranger, un món cada cop més indispensable. Per consens mundial, l'anglès ha estat escollit com l'idioma de la comunicació a nivell internacional. La gran quantitat d'àrees en les quals ha influït aquest, ha provocat que haguem d'estar atents a ell, però sembla ser que les oportunitats no queden delimitades únicament en aquesta llengua. La creixent evolució de tots els idiomes, alguns d’ells parlats per properes potencies mundials, passaran a ser la següent eina vehicular, que s’haurà d’aprendre si volem seguir evolucionant en la nostra formació professional.

L'aprenentatge d'altres idiomes permet, al seu torn, múltiples aprenentatges vitals de gran importància per al desenvolupament personal (enriqueix la vida, el coneixement cultural, permet l’exercici de la ment...) i l’educatiu-professional (beneficia la diversitat cultural, la possibilitat d’obtenir beques per a estudis a l’estranger, treballar en una empresa de caràcter transnacional...).

Una de les millors maneres per aconseguir-ho i seguir endavant amb l'aprenentatge de qualsevol idioma és fer-ho, si és possible, viatjant in situ al país d’origen, però quan aquesta possibilitat no existeix, la millor manera de gaudir de l’aprenentatge d’una nova llengua, és fer-ho en una acadèmia d'idiomes oficial, com ho és la nostra acadèmia d’idiomes a Terrassa, Up! Language School. Mestres amb reconeguda professionalitat, preparats per afrontar amb il•lusió el repte d’ensenyar-vos a tots i cadascun de vosaltres els secrets i les incògnites que amaga tota llengua, doncs els idiomes són molt més que simples aprenentatges gramaticals, engloben una dimensió superior d’entesa.

Anglès, francès, alemany, xinès... Qualsevol idioma indispensable que busqueu el trobareu a Up! Language School Terrassa. Com dèiem, aprendre qualsevol llengua s'ha convertit en un must, una necessitat gairebé obligatòria i indiscutible per a tots nosaltres. Així que, per intentar ajudar-vos en aquest aspecte i oferir-vos tots els beneficis necessaris per a l'aprenentatge de l'idioma que necessiteu, volem traslladar-vos tota la confiança d'un equip 100% professional, integrat per traductors i intèrprets de qualitat, que vetllaran per oferir-vos un servei meritori, proper i personalitzat.

Per aprendre qualsevol idioma de la millor manera possible, cal fer-ho sota una metodologia establerta i detallada, adequada al tipus d'aprenentatge que necessita cada alumne. És per això que a l’acadèmia d’idiomes Up! Language School Terrassa treballem per oferir-vos l'aprenentatge de tots aquests idiomes, amb classes de grups reduïts i completament personalitzats. Us animem a formar part d'aquesta família i a gaudir d'un ensenyament de qualitat en la nostra acadèmia d'idiomes de Terrassa, Up! Language School. Tot el què es pot esperar d'un equip de professors amb dedicació exclusiva, amb les garanties d'un servei de qualitat, i amb la seguretat d'aprendre i descobrir tots els aspectes que sempre hem volgut de la llengua que ens interessa.