serveis gratuïts per alumnes
 
·  NOVETAT: Classes de CONVERSA un cop al mes per practicar a nivell real tot alló que estàs aprenent a les classes. Penjarem al plafó d'informació els horaris als que et pots apuntar.

· Servei de tutories: Recuperació de les classes a les que no s’ha pogut assistir per motius de treball, estudis o malaltia. Si faltes una setmana a classe demana hora a recepció, et donarem el temari a estudiar i a la tutoria et resoldrem tots els teus dubtes i t'explicarem la nova materia.

· Classes de repàs:
Per assegurar que els alumnes segueixen correctament el curs, és a dir, si hi ha algun dels temes tractats a classe que nop acabes d'entendre et fem una classe perque acabis d'adquirir aquests conèixements. Demana hora a recepció amb antel.lació.

· Préstec de llibres i DVDs. És molt important practicar l'idioma a casa, per aixó t'oferim una àmplia biblioteca perque puguis llegir tots els llibres que vulguis i una gran videoteca amb mes de 200 títols perque puguis triar pel·lícules i fer una inmersió en l'idioma a casa teva.

· ACCÉS A INTERNET IL·LIMITAT
 
· ESPAIS D'ESTUDI: Si pots venir abans a l'escola t'oferim un espai on pots fer els teus deures i estudiar abans d'entrar a la teva classe.