com fer la teva matrícula?

Sóc alumne d’UP!
Si ja ets alumne de la nostra escola i vols continuar el següent curs amb nosaltres formalitza la teva inscripció omplint l’imprès de matrícula a la recepció de dilluns a divendres en l’horari d’atenció al públic.

Recorda inscriure’t en els dies correctes i si has de fer qualsevol canvi comunica-ho el més aviat possible per no quedar-te sense la teva plaça.
Per tal de formalitzar la matrícula hauràs d’abonar 17.5€ si t’inscrius abans del 19 de Juliol o 35€ si ho fas a partir d'aquesta data o al setembre (la plaça es donarà per lliure i es pot perdre) 

Encara no sóc alumne d’UP!
Abans de formalitzar la matrícula aquells alumnes majors d’11 anys que hagin estudiat l’idioma amb anterioritat han de fer una * prova de nivell.
La prova de nivell consta de dues parts: un qüestionari i una petita composició i en alguns casos també fem una prova oral.

Tens dues opcions:
1. Fas la prova per Internet, ens l’envies i nosaltres et donem el resultat via e –mail el més aviat possible.
2. Vens a la nostra escola en horari d’atenció al públic, fas la prova de nivell i et donem el resultat al moment. Pots trucar si vols i demanar dia i hora si és més còmode per a tu.

Un cop ja sabem quin és el teu nivell d’anglès et podem assessorar sobre quin és el millor curs per a tu i els horaris als quals pots accedir, segons la teva edat i nivell.

Un cop ja saps els horaris formalitza la teva inscripció omplint l’imprès de matrícula a la recepció de dilluns a divendres en l’horari d’atenció al públic i abonar 35€ de matrícula.

*Aquesta prova es gratuïta i fer-la no compromet a fer un curs amb nosaltres. Clika aquí per fer-la.